hem

     


Referenser

Stress och utmattning
Jag upplever en enorm energipåfyllnad och orkar med både jobb och fritid sedan jag påbörjade behandlingarna som pågått ett halvår. Den enorma tröttheten är inte längre där och jag känner att stressen i kroppen varvat ner ordentligt. Britta är en stor inspirationskälla och bär på en oumbärlig kunskap som är så värdefull och jag är oändligt tacksam. Britta delar med sig av olika verktyg som leder till självhjälp med medvetenhet om kostens betydelse och tankens unika krafter. Det bästa av allt är att jag känner så mycket mer glädje i mitt liv!
Jennie, 35 år

Behandling mot exem

Jag har haft problem med eksem i många år. Som barn hade jag böjveckseksem och när jag var 18 år kom eksemet tillbaka över hela kroppen, även i ansiktet. Läkarna diagnostiserade det som ett atopiskt eksem som jag skulle få leva med.

Jag har varit i kontakt med både närsjukvård och hudspecialist på Sunderby sjukhus. Vissa försök till behandling gjordes, jag har ätit mängder med antibiotika. Efter varje kur var jag eksemfri i ca två veckor, sedan kom det tillbaka och blev värre och värre för varje gång. Har till och med varit så dålig att jag legat på akuten med dropp.

I januari 2014 kom jag i kontakt med Kinesiologikliniken i Luleå och efter att vi testat vad jag borde undvika i kosten och behövde förstärka kom vi fram till att jag bör äta glutenfritt, mjölkfritt och undvika till exempel socker, vissa frukter och griskött. Jag behövde även fylla på mina depåer med bland annat zink. Detta har vi kombinerat med mental träning, kinesiologi och Biocom 2000. Jag är nu helt fri från eksem och besvär!
Jessica, 21 år

Käkbehandling
Min stress brukar sätta sig i käkarna. Då jag provat att ta käkbehandlingar och det har hjälpt mig, rekommenderar jag det varmt. Jag märker verkligen skillnad på en gång, känner genast en förändring. Och som bonus får man hjälp med övningar att göra hemma.
Pia Fridesjö, 44 år

Magbehandling
Mina problem med uppsvälld och värkande mage har i det närmaste försvunnit sedan jag började att gå hos Britta. Jag har fått Kinesiologibehandlingar och hon har även tagit örter till hjälp. Jag är glad att jag tog den här chansen att prova alternativ behandling. Mycket handlar ju dessutom att få verktygen att hjälpa sig själv vidare. Man har alltid ett eget ansvar. Jag har fått en helt annan helhetsbild av mig själv. En och annan ”aha” upplevelse har dykt upp under behandlingstiden. Jag kan nämna att jag fått bättre hy som en positiv sidoeffekt av behandlingen. Min hy är inte längre så fet och jag får inte heller finnar eller bölder som tidigare var till stor förtret. Jag mår bra idag, men jag bokar gärna någon behandling hos Britta då och då, dels för att ”checka av” att jag är på rätt väg men även för att Britta är så inspirerande som person och har ett enormt kunnande. Det blir en slags energikick att gå dit.
Birgith B

Hemorrojder
Jag har haft besvär med hemorrojder sedan 2005. Operation har erbjudits flera gånger men jag har tackat nej i hopp om att hitta en annan lösning på problemet. Jag fick kontakt med Britta hösten 2007 och påbörjade behandling med Biocom 2000 i oktober. I januari blev det en klar förbättring och nu i mars har jag nästan inga känningar av hemorrojder. Det är fantastiskt. Tack! Kristina, 61 år

Reumatism
Jag har haft besvär med min sjukdom, ledgångsreumatism, sen 10 år tillbaka. Kan nu undvika smärta och svullnader i lederna när jag får behandling med Biocom 2000 och Kinesiologi.
Karina, 52 år

Allergi
Efter mina behandlingar för pollen- och gräsallergi där jag behövde två akut tider när pollentiden började kan jag berätta om effekten av behandlingen. Jag mår jättebra. Efter de två akut tiderna blev jag helt besvärsfri. Inte ens när gråbogräset började blomma kände jag av något. Dessutom har jag börjat kunna äta glass, grädde och ost. Jag har ätit ca en glass i veckan och grädde tre gånger under sommaren. Ost har jag vågat börja prova lite grann. Det känns väldigt bra. Annars äter jag en mjölkfri kost som tidigare. Men det är härligt att kunna ta en tårtbit eller en ostsmörgås någon gång.
Sara, 37 år

Med hjälp av behandlingen i mental kinesiologi har jag kunnat komma vidare under en svår tid i mitt liv. Den mentala kinesiologin hjälpte mig att tänka positivt, ta fram mina styrkor och fokusera framåt mot målet i stället för att älta och gräva ner mig i det som kändes jobbigt. Den mentala kinesiologin hjälpte mig också att lösa upp gamla blockeringar och tankesätt för att göra plats för det nya, vilket ledde till en period av intensiv utveckling som jag är oerhört tacksam för idag.
Mia, 37 år

Viktnedgång och eksem
Jag bestämde mig för att prova alternativmedicin då vanlig traditionell läkarhjälp inte gav mig den hjälp jag behövde. När jag besökte Britta för första gången hösten -10 hade jag haft problem med eksem i flera år. Och även fått viktproblem, med en övervikt på 25 kg på grund av kortison för mina eksem. Britta har genom kinesiologi + Bicom behandlingar samt mentala övningar kunnat ge mig de verktyg jag så väl behövde för att kunna bli mer välmående och få ett sundare liv.

Har även fått råd och tips vad som är en passande kost för mig. På 6 månader har jag tappat mer än -15 kg i vikt! Och mina eksem har i princip försvunnit. Besvär kan jag ibland få om jag äter fel, vid yttre påverkan eller om jag blir sjuk. Jag har i dag i april 2011 fortfarande några behandlingar kvar, men jag mår redan så mycket bättre än förut och jag lär nog göra fler återbesök bara för att kolla så att allt ser fortsatt bra ut.

- Tusen tack Britta för all hjälp, du är guld värd och du är verkligen en omtänksam , inspirerande och varm person som verkligen vill hjälpa en oavsett problem.
Emmelie N, 24 år

Magproblem
Jag har haft problem med magen i flera år. Nu har Britta hjälpt mig en månad och jag har inte haft någon värk sedan dess. Dessutom har jag gått ner 6 kg i vikt. Till råga på allt är mannen nästan helt fri från psoriasis. Tusen tack Britta!
Lisa född 1984

Eksem
Mitt eksem blev mycket bättre efter Kinesiologi och Bicom behandling. Har även stärkts mentalt. Jag är piggare nu när jag vet vad jag ska äta och vilken näring jag saknat.
Karin 27 år

Ökat välbefinnande
Jag har fått behandling med Kinesiologi, testat ut kost och vitaminer som passar mig. Har även behandlats med Bicom för allergier och astma samt fått stärkande mental behandling. Upplever mindre stress och har gått ner 10 kg i vikt!
Cecilia 51 år

Allergi
Jag har hela livet varit allergisk mot pälsdjur, pollen, fisk och kärnfrukter m.m. Har även haft problem med mage och tarm. Fick höra av en arbetskamrat om Kinesiologi, tänkte att det kunde vara värt att pröva. Är mitt i behandlingen men märker redan avsevärd skillnad! Har minskat allergimedicineringen till ett minimum, trots att jag är utsatt för både hästar, hundar och katt. Magen och tarmen har också blivit betydligt bättre, har mycket mer energi och ork! Ser fram emot att se hur bra jag kan bli, men redan nu har behandlingen verkligen förenklat mitt liv.
Carina 48 år

Röster om Brittas Droppar

Att vara mån om sig själv och sin fysiska kropp borde vara en självklarhet för oss alla. Där har Brittas Droppar en mycket god och bra effekt som hjälper kroppen rätt igen. Dropparna är framtagna för att tillgodose våra olika fysiska behov och motverkar besvärande symtom. Det bästa är att dropparnas innehåll helt och hållet kommer från naturen. Dropparna hjälper vår kropp att läka med hjälp av naturens örter, naturen som vi alla är en del av. Jag har själv använt dropparna "Sömn", "2:an", "förkylning" och "lavendel, tall- och granolja". Jag rekommenderar Brittas droppar från djupet av mitt hjärta, baserat på den erfarenhet jag har av att ta dem. Nu är de en självklarhet i mitt husapotek och jag rekommenderar dem med högsta betyg och sänder de varmaste lyckönskningar till alla som får ta del av dem."
Carina Setheson
Förfatare och förslagschef LoH´s Förslag

Jag kom i kontakt med Brittas droppar genom en väninna till mig som rekommenderade dem. Hon berättade att Britta hade droppar som heter "stöd när du vill sluta röka" och hon trodde att de skulle passa mig eftersom jag funderade mycket på att sluta röka. Efter ca 1 vecka slutade jag helt att röka och fortsatte att ta Brittas droppar morgon och kväll, men nu också extra vid behov. Under hela tiden var jag i min vilja fullt inriktad på att jag skulle sluta efter 10 års rökning. Idag har jag varit rökfri i 5 månader. Jag ger Brittas droppar mina varmaste rekommendationer.
Carolina


Jag har använt Brittas droppar både vid förkylning och som uppiggande när jag känt mig sliten. Och tycker helt klart att de fungerar. Vidare tycker jag att Britta jobbar seriöst med sina droppar.
Mikael Sandberg
Chiropraktor / Kinesiolog

 


 

 

 

Kinesiologi kliniken Luleå :: Britta Abbing :: Mob: 070-231 68 24 :: Tfn: 0920- 21 13 41 :: E-post: britta@abbing.nu :: Martin Ljungs gata 23 - 973 42 Luleå
Alla rättigheter reserverade © 2008 - Webbproduktion: Rio Design

Välkommen till Kinesiologi kliniken i Luleå